Huis te koop

389000€

4 slaapkamers 174 vierkante meters

Immoweb code : 11310919
Immoweb code : 11310919

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
174 vierkante meters bewoonbare ruimte
10500 vierkante meters grond

Omschrijving

Landelijk gelegen woning met prachtig uitzicht

Welkom in het groen op de Kriesberg in Nieuwrode.
Dit pand biedt zuidelijk en westelijk adembenemend uitzicht overheen Nieuwrode-Holsbeek en de Kriesberg. Het formidabel perceel is tot liefst 1ha en 05ca groot. De omliggende boomgaarden, weilanden en bossen zorgen voor een authentiek en landelijk gevoel. Daarnaast biedt de dorpskern van Nieuwrode lagere scholen, horecazaken en een buurtsupermarkt. De op- en afritten van de autostrade (E314) zijn na amper een kilometer te bereiken. Deze liggen verstopt achter de heuvel, waardoor er geen geluidshinder wordt ervaren. Het aangrenzende Aarschot heeft een goede treinverbinding en alle gewenste winkel- en schoolvoorzieningen.

De woning bevat op het gelijkvloers een living, een keuken, een aparte slaapkamer en een toilet. Bovendien is er een inpandige garage aanwezig. Op het eerste verdiep zijn er drie grote slaapkamers. De grootste kamer biedt toegang tot een extra ruimte die als dressing kan ingericht worden. De badkamer is van een ligbad en wastafel voorzien. De ruime zolder kan extra kamers, mits toevoeging van een vaste trap, opleveren. De zoldervloer bevat reeds isolatie. Eveneens is een ruime, droge kelder aanwezig.
De huidige energiescore is 566 (F) en dus dient er energetisch gerenoveerd te worden maar dit geeft ook kansen op hoge verbouwpremies en/of lage taksen.
De hectare grond achter en naast de woning is inbegrepen en wordt door de huidige eigenaar nog ingezaaid tot gras- en hooiland. Ond

Neem contact op