Huis te koop

329000€

3 slaapkamers 163 vierkante meters

Immoweb code : 11235665
Immoweb code : 11235665

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
163 vierkante meters bewoonbare ruimte
801 vierkante meters grond

Omschrijving

Huis te koop

We bevinden ons in de Ambachtstraat 7 in het mooie Helchteren waar een unieke massief houten woning de aandacht steelt. De gezinswoning dateert uit 1991 en staat op een prachtig perceel van 8a 01ca.
De inkomhal is voorzien van een toilet.
Hierna komen we in de prachtige leefruimte die neemt 36m² van de bewoonbare oppervlakte van 163m² in. De gezellige ruimte met recente verlichting vormt samen met de veranda één groot geheel. Je wordt verwend door de houtkachel en de airco op de gehele gelijkvloerse verdieping, deze worden het ganse jaar van de nodige stroom voorzien door de zonnepanelen met een gemiddelde opbrengst van 8MWh/jaar. De EPC waarde D kan makkelijk C bereiken door het verwijderen van de elektrische accumulatoren.
De keuken heeft een mooie licht inval en uitzicht op de grote tuin.
Bijhorend is er de praktische bergruimte/wasplaats die doorgang geeft aan de garage. Via de inkomhal neem je de trap naar de eerste verdieping. Hier zijn 3 slaapkamers en een badkamer. Ze meten 22m², 19m² en 11m² en zijn elk voorzien van veluxramen met verduisterings. De badkamer heeft zowel een bad als douche, een dubbele lavabo en toilet. In de riante tuin geniet je vanop het aanpalend terras onder de recente elektrische luifel. Verder werd de tuin ook voorzien van een ruim tuinhuis 12m² met praktische werkbank.
Je woont hier op een rustige en groene locatie met goede bereikbaarheid.
Wens je een comfortabele én unieke gezinswoning? Bezoek ter plaatse? Tel. 0489 31 10 70

Neem contact op