Huis te koop

315000€

3 slaapkamers 163 vierkante meters

Immoweb code : 11338073
Immoweb code : 11338073

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
163 vierkante meters bewoonbare ruimte
1545 vierkante meters grond

Omschrijving

Gelijkvloerse woning met zuidgerichte tuin in Houthalen

Deze charmante gelijkvloerse gezinswoning met 3 slaapkamers is gelegen op een perceel van 15a 45ca in het groene Houthalen-Helchteren. 

De bruikbare vloeroppervlakte (volgens EPC) bedraagt 163 m² en kent de volgende indeling:
Kelder : volledig onderkelderd, grotendeels kruipkelder. 
Gelijkvloers : ruime inkomhal die toegang biedt tot de gezellige woon- en eetkamer, daarnaast ligt de keuken met aangrenzende bergruimte. Via de nachthal komt men in de ruime badkamer met inloopdouche, toilet, en lavabo. Verder zijn er 3 slaapkamers en is er een gastentoilet met lavabo voorzien. Achteraan de woning ligt de inpandige garage met automatische poort en toegang tot zowel kelder als zolder. Zolder : deze is bereikbaar via de zoldertrap in de garage. 

Tot slot heeft deze gezinswoning een prachtige zuidgerichte tuin, ideaal voor ontspanning in volledige privacy.

Troeven :
+ Inpandige garage
+ Volledig gelijkvloers 
+ Ruim en zuidgericht perceel 

De woning kent een perfecte ligging voor gemakkelijke toegang tot de snelweg, scholen, winkels, en het openbaar vervoer.

Deze woning is onderhevig aan de renovatieverplichting: je moet als koper het EPC-label E binnen 5 jaar terugbrengen naar een EPC-label D of beter. Mits de nodige aanpassingen en met gebruik van verschillende renovatiepremies, maakt u in een mum van tijd van deze woning een energiezuinige woning. 
 

Neem contact op