Huis te koop

259000€

2 slaapkamers 80 vierkante meters

Immoweb code : 11350933
Immoweb code : 11350933

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
80 vierkante meters bewoonbare ruimte
74 vierkante meters grond

Omschrijving

Woning

Century 21 Immo Demeuse nodigt u uit om dit huis te ontdekken, genesteld in een zeer gewilde bucolische omgeving, op een steenworp van alle voorzieningen, het jaagpad en het centrum van Namen via L'Enjambée!
Dit huis combineert de charme van het verleden met modern comfort en biedt aangename, functionele accommodatie op 3 niveaus.
Op de begane grond nodigt de lichte woonkamer met zijn royale hoge plafonds u uit om te ontspannen en te genieten van het gezelschap van vrienden. Daarna volgt een goed ontworpen keuken. De woning geeft uit op een kleine tuin omsloten door met klimop begroeide muren die je privacy garanderen. Het ligt op het Z/W, met kiezels en hout op de grond en biedt maximaal plezier met minimaal onderhoud.
Op de 1e verdieping leidt een hal naar een badkamer (bad) en 2 slaapkamers met uitzicht op de tuin, zodat je wakker kunt worden met het geluid van vogels. De ene heeft een mezzanine voor een tweepersoonsbed, een kleedkamer eronder en toegang tot een terras waar je kunt genieten van de zonsondergang. De andere heeft prachtige balken en een trap naar de 2e verdieping.
Deze zolderverdieping is ideaal voor een 3e slaapkamer, studeerkamer, thuisbioscoop, atelier, etc.
Kelder en parkeerplaats maken de woning compleet.
Het huis is volledig gerenoveerd door Urban Architectes.
PEB C - PVC DV en invisievensters - vloer/wand/dakisolatie - conforme elektra: 2039 - RC met verminderde rechten op 6%.
Of je nu op zoek bent naar "platteland in de

Neem contact op