Huis te koop

545000€ Oude prijs € 569.000

3 slaapkamers 204 vierkante meters

Immoweb code : 11283337
Immoweb code : 11283337

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
204 vierkante meters bewoonbare ruimte
78 vierkante meters grond

Omschrijving

Mooi gelegen woonhuis in het centrum

Mooi energiezuinige volledig vernieuwde woning gelegen in een hele fijne buurt.
Bij het betreden van het huis, wordt u verwelkomd in een ruime inkomhal met toegang tot de woonkamer en grote kelder. De woonkamer is licht en luchtig en biedt voldoende ruimte voor een grote zithoek en eethoek. De open aangename keuken is goed uitgerust, met veel werkblad en opbergruimte.
Op de eerste verdieping vindt u een grote slaapkamer met veel natuurlijk licht en voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en kasten.
Daarnaast een tussenruimte die dienst kan doen als bureau met aparte toilet en/of een mooie dressing, die ook toegang geeft naar het zeer ruim terras van 26 m2.
Het mooi aangenaam terras is perfect Zuidwest georiënteerd en geeft de mogelijkheid voor een zomerse BBQ.
De badkamer is prachtig ingericht en heeft een inloopdouche, een ligbad, twee lavabo's en een extra toilet.
Op de tweede verdieping vindt u nog eens twee grote nieuwe slaapkamers met mooi lichtinval, waarvan één met toegang op een intensief groendak/terras.
Over het volledig dak werd onderhoudsarm extensief groendak (8cm) aangelegd, verkoeling in de zomer en extra isolatie in de winter, hogere efficiëntie voor nog aan te leggen zonnepanelen (simulatie EPC A 88 kWh/m2).
Een rustige en kindvriendelijke buurt, op korte afstand van alle voorzieningen die Kontich te bieden heeft, waaronder scholen, winkels, supermarkten, restaurants, openbaar vervoer en dicht bij afrit 7 van de E19.

Neem contact op