Huis te koop

400000€

3 slaapkamers 187 vierkante meters

Immoweb code : 11332045
Immoweb code : 11332045

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
187 vierkante meters bewoonbare ruimte
390 vierkante meters grond

Omschrijving

IN OPTIE - Half-open-bebouwing na bij het station van Kontic

IN OPTIE - Op een steenworp van het station van Kontich-Kazerne/Lint ligt deze HOB met garage en prachtige tuin.
Een aparte achterliggende garagebox met mogelijk rechtstreekse toegang tot de tuin is eventueel bij aan te kopen mits slechts 25.000 euro.
Via een lange oprit (2 wagens) en aangelegde voortuin betreden we de woning via een ruime inkomhal voorzien van een gastentoilet; de eetplaats loopt naadloos over in een ruime living in L-vorm voorzien van kasten; een inpandige veranda zorgt voor uitzonderlijk veel lichtinval en een open blik op de tuin. De vernieuwde keuken is voorzien van veel kastruimte alsmede alle moderne toestellen. De aanpalende garage werd thans ingericht als ruime berging voorzien van rekken en een wasplaats.De tuin werd aangelegd en is voorzien van een vijver, tuinhuis, .... er is ook buitenveranda voorzien van zonnewering.De eerste verdieping omvat 2 ruime slaapkamers telkens voorzien van ingemaakte kasten, een derde (open) kamer, kan dienst doen als kinderkamer of home-office. De badkamer werd in 2018 vernieuwd omvat een douche met rainshower, toilet en dubbele lavabo. Hoger is er nog een zolder, die eventueel kan dienst doen als kinderkamer.
De woning is voorzien van dubbele beglazing en elektrische rolluiken.De vele inbouwspots en indirecte verlichting geven een aparte huiselijke sfeer aan de woning. De zonnepanelen en ventilatiesysteem maken de woning futureproof.

EPC : 244 kWh/m²
P-score : C
G-score : A
Stedenbouw in

Neem contact op