Huis te koop

349000€

3 slaapkamers 170 vierkante meters

Immoweb code : 11203395
Immoweb code : 11203395

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
170 vierkante meters bewoonbare ruimte
371 vierkante meters grond

Omschrijving

Zeer ruime en modern gerenoveerde gezinswoning

Op zoek naar een ruim huis dat enkel wacht op jouw finishing touch? Kom dan snel een kijkje nemen.

Dichtbij het centrum van Kruibeke, in de nabijheid van alle accomodaties (openbaar vervoer, winkels, restaurants, gemeentediensten...) en nabij de Watervallen van Kruibeke, het veer naar Hemiksem en natuurgebied De polders van Kruibeke.

GLV: langs de hal (11m²) komen we bij de zit- en eetruimte (27m²) met veel natuurlijke lichtinval. Aansluitend een open keuken (6m²) voorzien van alle mogelijke toestellen. Vervolgens komen we in de knappe grote living met opvallende glazen wand die deze uitbouw verbindt met de ingerichte en omheinde tuin (117m²) en het grote terras (45m²). Hethuis beschikt over een grote private oprit met garage (19m²).

1steV: via de traphal (6m²) komen we in de master-bedroom (16m²) en 2 andere ruime slaapkamers (6-11m²). En dan is er nog de moderne badkamer (7m²) met dubbele lavabo, ligbad en toilet. Alle comfort is aanwezig.

2deV: op de in het licht badende zolderverdieping (33m²) werden recent allemaal nieuwe isolerende ramen geplaatst (net als in de rest van het huis trouwens) en is de dakisolatie bijna voltooid. Je kan deze ruimte nog invullen zoals je wil en dat is echt een super troef.

 

Interesse in deze unieke en leuke woning? Laat ons dan snel iets weten en plan een bezoek in.

Neem contact op