Huis te koop

1050000€

4 slaapkamers 452 vierkante meters

Immoweb code : 11377331
Immoweb code : 11377331

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
452 vierkante meters bewoonbare ruimte
6974 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Imposante architectenvilla / Ontwikkelbare grond

Indrukwekkende jaren zestig architectenvilla. De woning verkeert bouwtechnisch in goede staat, weliswaar gedateerd. Niettemin blijft deze villa verbazen.

Deze eigendom ligt langs de Gentsesteenweg in Kruisem en biedt rondom zicht op groen. Het woongedeelte (452m2) ligt hoger dan de weg. Met name het zicht achteraan is indrukwekkend. Ook vooraan kijkt u 'over' de N60 naar de Lange Ast, de helling naar het pittoreske Mullem.

Van de drukte van de Gentsesteenweg valt binnen of op het terras achteraan weinig te merken.

De woning biedt naast een ruime inkom 2 livings (waarvan 1 met zitput en haard), een ruime leefkeuken, 4 slaapkamers, 2 badkamers, een ruime kantoor-/praktijkruimte.
Het geheel is volledig onderkelderd met een droge kelder. In de kelder vinden we ook nog een dubbele garage (parkeermogelijkheid tot max. 6 autos), tal van bergingen en ruimtes, een wijnkelder, een saunaruimte met badkamer, archiefruimte, enz...

De ligging is niet enkel groen maar ook commercieel interessant. Het gebouw leent zich daardoor perfect tot de combinatie wonen-werken.

Ontwikkelpotentieel:
Het perceel grond van 6974m2 is ontwikkelbaar en heeft maar liefst 90m aan de straat. Het kan verkaveld worden in meerdere kavels. Het bestaand gebouw kan eventueel ook opgetrokken worden met een extra bouwlaag (onder voorbehoud van vergunning). Meer info hierover bij contact met de makelaar.

Neem contact op