Huis te koop

Richtprijs 375000€

3 slaapkamers 200 vierkante meters

Immoweb code : 11292531
Immoweb code : 11292531

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
200 vierkante meters bewoonbare ruimte
838 vierkante meters grond

Omschrijving

Landelijke alleenstaande woning te koop 

Landelijke woning te koop op 838m²
Het domein beschikt over 2 garages, 13 zonnepanelen & zonneboiler. Ramen en deuren buiten pas opnieuw geverfd geweest in 2023.
Via de ruime inkomhal met gastentoilet en vestiare komt u in de ruime living met open keuken en bijkeuken. Woning geeft een zeer open gevoel met schuifraam die u direct in de tuin brengt. De vele vensters met dubbele beglazing zorgen voor een zeer lichtrijke woning. De leidingen van de centrale verwarming op gas werden recentelijk volledig vernieuwd. Er is ook een houtkachel aanwezig. In de ruime ruimte naast de keuken hebt u plaats om alle toestellen & voorraden te plaatsen.
De badkamer bestaat uit een Whirpool bad, lavabo endouche. Boven zijn 3 slaapkamers, toilet ingemaakte kasten in de gang & een zolder. In de slaapkamers zitten nieuwe velux ramen met in de master bedroom een automatisch rolluik. De grote Zuid-West gerichte tuin is voorzien van electriciteit. Deze volledig omheinde tuin is een baken van rust want er zijn geen dichte buren, enkel landbouwvelden. De recente serre van ACD zorgt ervoor dat u perfect uw eigen groenten kan kweken. De steenput kan de hele woning voorzien van water.(aansluiting stadswater aanwezig, kan makkelijk overschakelen. in de regenwaterput zit een pomp met kraan om de te tuin water te geven
+ Gunstig epc C 228
+ Dichtbij autostrade
+ Electriciteit conform
+ Era Comfort Garantie
vanaf 375.000 - vraagprijs  400.000 euro 

Neem contact op