Huis te koop

615000€

3 slaapkamers 241 vierkante meters

Immoweb code : 11388155
Immoweb code : 11388155

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
241 vierkante meters bewoonbare ruimte
255 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Statige herenwoning met eventuele praktijkruimte!

Welkom in deze prachtige herenwoning in het hart van Leuven. Deze woning biedt niet alleen het karakteristieke en een comfortabele woonomgeving, maar ook de flexibiliteit van een aparte praktijkruimte.

Bij binnenkomst in de inkomhal, die ook voorzien is van een gastentoilet, betreedt u de eerste leefruimte met eetplaats. De volledig ingebouwde keuken is voorzien van alle gemakken, inclusief een Boretti gasvuur met oven. De woning beschikt tevens over een aparte praktijkruimte , die ook dienst kan doen als tweede leefruimte. Deze ruimte is voorzien van een eigen toilet en kan volledig naar eigen wens worden ingericht. Ideaal voor vrije beroepen, thuiskantoor, extra leefruimte,...

De dubbele stadstuin biedt veel ruimte en is zeer onderhoudsvriendelijk. Ideaal voor ontspanning.

Op de eerste verdieping vindt u een royale slaapkamer en een badkamer met regendouche, dubbele wastafel, toilet en op maat gemaakte inbouwkasten. De tweede verdieping omvat nog twee kamers, waarvan één slaapkamer nog uitgebreid kan worden tot een slaapkamer met mezzanine. Bovendien zijn er twee zeer ruime en droge kelders, ideaal voor extra opslag.

Tot slot heeft u de mogelijkheid om een aparte studio bij aan te kopen binnen hetzelfde gebouw.

Op zoek naar leuk vertoeven in het centrum van Leuven? Boek dan nu uw bezoek via 0470 55 64 24 of [email protected]

Neem contact op