Huis te koop

798000€

4 slaapkamers 233 vierkante meters

Immoweb code : 11116929
Immoweb code : 11116929

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
233 vierkante meters bewoonbare ruimte
800 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige totaalrenovatie op 8 are in Kessel-Lo

Deze halfopen bebouwing werd van A tot Z en met een hoogstaande afwerkingsgraad gerenoveerd. Ze is gelegen op een prachtig diep perceel van 8 are, dat helemaal doorloopt tot aan het achtergelegen bos, en ligt bovendien op een toplocatie in een rustige straat in Kessel-Lo, op fietsafstand van het centrum en station van Leuven en vlakbij scholen, ontspanningsmogelijkheden, het centrum van zowel Kessel-Lo als Linden, en opritten van autostrades.

De woning werd knap gerenoveerd met oog voor veel lichtinval. Dit kenmerkt zich in de prachtige uitbouw aan de achterzijde van de woning, waar zich de leefkeuken bevindt, en van waar je directe aansluiting hebt met het terras en de diepe tuin.

De woning heeft 4 + 1 slaapkamers, 2 badkamers en een bewoonbare oppervlakte van bijna 250 vierkante meter. Ze bestaat op het gelijkvloers uit een ruime inkomhal met aparte toilet, leefruimte, eethoek en een open keuken die erg kwalitatief werd afgewerkt (Miele inductievuur met ingebouwde dampkap, 2 frigo’s, notelaar en natuursteen afwerking,…).

De eerste verdieping heeft 2 erg ruime slaapkamers, een bureauruimte/dressing en een badkamer met ligbad, toilet en dubbele lavabo. De tweede verdieping heeft nog 2 slaapkamers en een badkamer met douche, lavabo en toilet. Er is tevens een ruime kelder, die een dubbele inpandige garage behelst, evenals stockageruimte en een wasberging.

Het EPC betreft een A. Er zijn zonnepanelen, driedubbel glas en een groendak. Er is tevens een laadpaal voor elek

Neem contact op