Huis te koop

329000€

3 slaapkamers 135 vierkante meters

Immoweb code : 11366858
Immoweb code : 11366858

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
135 vierkante meters bewoonbare ruimte
386 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Verzorgde HOB met 3 slaapkamers, kelder, tuin en garage

EERSTE KIJKMOMENT OP ZATERDAG 18 MEI 2024. Contacteer Frederik voor een afspraak op het rechtstreeks nummer 0468 15 17 75 of mail naar [email protected].

Meer info en plannen: www.bellesvastgoed.be/te-koop/lint-bergstraat-32

In de rustige Bergstraat vinden we deze steeds verzorgde halfopen bebouwing met aangelegde tuin. De woning is centraal gelegen tussen de centra van Lint, Hove en Kontich; steeds dichtbij allerhande winkels, horeca en scholen. Trein en bus bevinden zich op wandelafstand in Kontich-Kazerne. Ook de fietsostrade Antwerpen-Mechelen is vlakbij.

We betreden de woning via de inkomhal met vestiaire. De gezellige leefruimte met aansluitend de eetkamer zijn dankzij de vele raampartijen zeer lichtrijk. De geïnstalleerde keuken werd voorzien van de nodige basistoestellen. Achteraan de woning bevindt zich de badkamer met douche en lavabo. Daarnaast is hier nog een gastentoilet.

Op de 1e verdieping bevinden zich 3 ruime slpk (15m², 11,5m² en 11m²) en een ruim toilet (ca. 4m²) dat indien gewenst kan worden omgevormd tot badkamer.

De zonnige tuin bereik je via de zijgevel of de doorgang achter de keuken. Deze werd steeds mooi verzorgd. Daarnaast is er een ruim terras, deels overdekt. Een handige tuinberging werd aangebouwd. Achteraan de tuin is een garage, voldoende groot voor 1 wagen. Op de oprit naast de woning kunnen tevens meerdere wagens worden geparkeerd.

Ondergronds is een kelder met een opp. van ca. 25m². Verwarming is met gascondensatieketel.

Neem contact op