Huis te koop

360000€

3 slaapkamers 135 vierkante meters

Immoweb code : 11364395
Immoweb code : 11364395

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
135 vierkante meters bewoonbare ruimte
108 vierkante meters grond

Omschrijving

Vrijstaande woning in gezellige wijk met groot dakterras

Deze instapklare vrijstaande woning is gelegen te Londerzeel Sint-Jozef in een kindvriendelijke wijk. Het heeft een praktische indeling met op de gelijkvloers een open keuken, een leefruimte en een eetkamer. Er is een afzonderlijke toilet en een berging met plaats voor een wasmachine, droogkast, eventueel extra koelkast,…Een onderhoudsvriendelijke stadstuin (met kunstgras en tuinhuis) is bereikbaar via een groot schuifraam.
Een industriële trap is de eyecatcher als je binnenkomt en geeft meteen een unieke look aan het huis. (Voor gezinnen met kleine kinderen: de ideale trap want geen risico op uitschuiven over een gladde trap)
Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers en een badkamer met bad, douche en wc. Een deur naar de hal van de kamers zorgt voor voldoende geluidsisolatie.
De tweede trap leidt naar het ruime dakterras. Op de overloop is er plaats voor een kast of rek en eens op het dakterras is het gezellig vertoeven met een fijn uitzicht over Londerzeel Sint Jozef. Het is er enorm rustig en je kan er op je gemak genieten van een zonnige dag.
De woning wordt verwarmd door gas en airco (beneden) zorgt voor verkoeling. Een EPC-attest van * maakt de woning energie-zuinig.
De ligging van de woning is een enorme troef: gezellig/kindvriendelijke wijk, dichtbij de A12, doch rustig en nabij bos/velden. Bakker, beenhouwer, kleine carrefour allemaal heel dichtbij te vinden. De wijk zorgt bovendien voor een veilig en geborgen gevoel waar iedereen iedereen kent.

Neem contact op