Huis te koop

370000€

5 slaapkamers 275 vierkante meters

Immoweb code : 11414199
Immoweb code : 11414199

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
275 vierkante meters bewoonbare ruimte
2064 vierkante meters grond

Omschrijving

Huis

Ontdek deze prachtige villa gebouwd in 2008-2009, genesteld op een perceel van 20 are en 64 centiares in het pittoreske dorpje Louette-Saint-Pierre.
Vlakbij Gedinne, en niet ver van Bièvre, Vresse-Sur-Semois, Wellin en Beauraing, geniet dit huis van een rustige, groene omgeving. Het eigendom ligt ook vlakbij bekende sites zoals de Croix-Scaille, wat volop mogelijkheden biedt voor natuurliefhebbers en wandelaars.

De villa ziet er als volgt uit: op de begane grond leidt een ruime hal naar een eerste slaapkamer, perfect voor een kantoor of professionele activiteit, een grote garage voor twee auto's, een praktische bijkeuken en een kelder.


De eerste verdieping verwelkomt je met een grote, lichte woonkamer, een moderne inbouwkeuken, een apart toilet en een tweede slaapkamer met een eigen badkamer. Op de tweede verdieping maken nog eens drie slaapkamers, waarvan een zeer groot, en een badkamer de leefruimte compleet. Buiten zul je de gemakkelijke toegang tot de tuin via een geasfalteerde oprit waarderen. Een groot terras biedt panoramisch uitzicht over de tuin, met een kippenhok, tuinhuisje en overdekte opslagruimte.
Bovendien is het huis uitgerust met fotovoltaïsche panelen, die een grotere energie-efficiëntie garanderen. Als je op zoek bent naar een ruim, modern, goed onderhouden huis in een rustige omgeving, dan is dit de villa voor jou. Mis deze uitzonderlijke kans niet.

Neem contact op