Huis te koop

795000€

5 slaapkamers 381 vierkante meters

Immoweb code : 11408094
Immoweb code : 11408094

Overzicht

5 slaapkamers
3 badkamers
381 vierkante meters bewoonbare ruimte
1979 vierkante meters grond

Omschrijving

Knappe doktersvilla met praktijkruimte

Op een goed bereikbare, centrale ligging, dichtbij winkels, jeugdbewegingen, sportclubs, bushalte, scholen én met een prima verbinding naar Gent (5 min van de R4, 20 min van Gent). Bourgondiërs vinden hun gading in een van de goede restaurants rondom, stille genieters trekken dan weer naar de Vallei van de Oude Kale of de Vinderhoutse bossen in de buurt.

In deze klassieke dokterswoning werden 2 ingangen en een volledig aparte vleugel voorzien voor de grote praktijk met wachtkamer, labo en plaats voor 2 à 3 spreekkamers. Sta je voor de villa, dan zie je links de ruime familiewoning en om het hoekje rechts vinden patiënten de ingang naar het dokterskabinet. Beide gedeeltes zijn ook van binnenuit met elkaar verbonden door een deur in de inkomhal. Aparte garage.

Ruime woonkamer met eetgedeelte en statige, originele haard. Tijdloos moderne keuken met kookeiland, met aansluitend wasplaats en handige douchekamer om ravottende kinderen of enthousiaste moestuiniers vanuit de tuin weer vlekkeloos naar binnen te loodsen. De verbinding met zowel voor- als achtertuin is in elke leefruimte te voelen, een zaligheid.

Bijzondere aandacht ging in deze woning naar de keuze van materialen: terre cuite vloer op het gelijkvloers, parketvloeren in de slaapkamers, een prachtige trap in oude eik... Boven vind je maar liefst 5 slaapkamers en de badkamer. Extra speciaal hier: de zandkleurige, Provençaalse carré-tegels, met daarin afdrukken van plantjes. (Nu erg populair op Amerikaanse veilingen!)

Neem contact op