Huis te koop

824800€

12 slaapkamers 300 vierkante meters

Immoweb code : 11342028
Immoweb code : 11342028

Overzicht

12 slaapkamers
4 badkamers
300 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Investeringspand - Studentenwoningen aan het station van Me

Op zoek naar een rendabele investering?
Grijp dan nu je kans! Deze drie studentenwoningen met het kotlabel Topkot, gelegen in de Coxiestraat 28-30-32 in Mechelen, worden gezamenlijk aangeboden voor een vraagprijs van slechts 824.800 euro. Met maar liefst 12 vergunde studentenkamers biedt dit pand een zeer mooi rendement.

Wat maakt deze woningen zo aantrekkelijk?
Allereerst zijn ze voorzien van geldige conformiteitsattesten tot oktober 2031. Dit betekent dat ze volledig voldoen aan de vereisten voor studentenverhuur. De woningen beschikken over een uitbatingsvergunning en brandveiligheidsattest geldig tot oktober 2026, waardoor u de mogelijkheid heeft om de studentenwoningen blijvend te exploiteren met een onmiddellijk rendement.
Niet alleen voldoen deze woningen aan alle wettelijke vereisten, ze scoren ook hoog op energie-efficiëntie en comfort. Elke woning heeft namelijk een EPC-label C, wat wijst op een goede energieprestatie en optimale leefomstandigheden voor de studenten.

Maar daar houdt het niet op.
De elektriciteit en gasinstallatie is volledig conform (ATK) en alle attesten zijn aanwezig zoals brandbeveiliging, asbest, EPC... De verwarming gebeurt via een hoge rendementsketel. Elke kamer beschikt over een compacte keuken, wat zorgt voor extra comfort voor elke student en er zijn gemeenschappelijke douches, toiletten en fietsbergingen aanwezig.
Kortom, dit investeringspand biedt alles wat u zoekt: een gunstige locatie in de studentenzone van Mechelen, op 50m van he

Neem contact op