Huis te koop

325000€

2 slaapkamers 152 vierkante meters

Immoweb code : 11347857
Immoweb code : 11347857

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
152 vierkante meters bewoonbare ruimte
1345 vierkante meters grond

Omschrijving

Te RENOVEREN woning of BOUWGROND op een perceel van 1345m²

Deze charmante en karaktervolle woning met prachtige volgroeide tuin ligt pal op de grens van Muizen en Hever op een hoekperceel van de Leuvensesteenweg en de Kerselaarstraat. Grenzend aan een rustige woonwijk bevindt deze grondig te renoveren of deels af te breken woning zich centraal op wandelafstand tussen Planckendael en het Bloso-domein, de Dijle (Mechels Broek) en de Leuvense Vaart. Verder bevindt zich op slechts enkele honderden meters het station in Hever en de aansluiting met de E19.

Indeling: de oorspronkelijke woning heeft op de gelijkvloers één voor-en één achterkamer. Op de 1ste verdieping bevinden er zich 2 slaapkamers van elk 14m². De achterbouw bestaat uit een leefruimte met enerzijds toegang tot de veranda en anderzijds tot de keuken. Aansluitend is er een badkamer en stookruimte.

U kan in 2024 nog genieten van 6% btw bij sloop-en heropbouw van enige/eigen woning onder bepaalde voorwaarden (voor aanvragen omgevingsvergunningen vanaf 2024):
https://www.vlaanderen.be/bouwen-wonen-en-energie/bouwen-en-verbouwen/btw-tarief-van-6-bij-renovatie-en-sloop-en-heropbouw-van-woningen.
Of u opteert voor een grondige renovatie (renovatieplicht) waarbij mogelijks aanspraak kan gemaakt worden op de Verbouwpremie:
https://www.vlaanderen.be/premies-voor-renovatie/mijn-verbouwpremie

Voor meer informatie en bezoeken via [email protected] of 0467 02 21 01

Neem contact op