Huis te koop

370000€

2 slaapkamers 93 vierkante meters

Immoweb code : 11312839
Immoweb code : 11312839

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
93 vierkante meters bewoonbare ruimte
530 vierkante meters grond

Omschrijving

Knusse starterswoning met 2 slaapkamers, zonneterras en tuin

Rustig gelegen woning met ZW-tuin op een perceel van 5a30ca . 0p een boogscheut van de E40 en met vlotte bereikbaarheid richting Leuven of Brussel.
De woning werd volledig nieuw opgericht in 2006 en bevindt zich in het hoger gelegen recreatiegebied De Tomme, met een vergunde officiële woonfunctie. In 2016 werden renovatiewerken uitgevoerd (vloeren, keuken en badkamer)
Indeling : inkomhal, gastentoilet met handwasser, een aangename woonkamer met tv-hoek en eetkamer, een volledig geinstalleerde open keuken voorzien van alle toestellen (afwasmachine, kookplaat, koelkast, diepvriezer, oven en microgolf). Vanuit de eetkamer een dubbele deur naar het ZW gerichte terras. Naast de keuken een bergruimte met aansluiting wasmachine en droogkast, CV op gas en waterontharder, toegangsdeur naar de carport.
Op de verdieping vinden we een ruime en lichtrijke badkamer met ligbad (met douchefunctie) een lavabomeubel , een wc en ingebouwde kasten. De grote masterbedroom kan opgesplitst worden in 2 slaapkamers met elk een veluxraam. en een compacte slaapkamer met veluxraam (momenteel bergruimte). De woning heeft vooraan een beklinkerde parking waar 4 wagens kunnen staan. Links van de woning bevindt zich een nieuwe overdekte carport met metalen poort. De tuin is volledig omheind en is langs weerszijden van de woning toegankelijk.
CV aardgas, EPC C
Ben je op zoek naar een compacte en instapklare woning in het groen, maar toch vlot bereikbaar ?
Stuur dan snel e

Neem contact op