House for sale

370000€

2 bedrooms 93 square meters

Immoweb code : 11312839
Immoweb code : 11312839

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
93 square meters livable space
530 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Immo à la Carte stelt u voor : een charmante woning gelegen in het rustige Meerbeek, omgeven door groen en toch nabij voorzieningen, het speelbos Vossenhol en de E40 op een boogscheut.
Deze vrijstaande woning heeft een bewoonbaar oppervlak van 93m², is gelegen op een ruim perceel van 530m², inclusief een handige carport.
De woning werd volledig nieuw opgericht in 2006 en bevindt zich in het hoger gelegen recreatiegebied De Tomme, met een vergunde officiële woonfunctie. In 2016 werden renovatiewerken uitgevoerd (vloeren, keuken en badkamer)
Bij binnenkomst valt direct het zonnige karakter van de woning op, met een ruime, lichte woonkamer die naadloos overgaat in een open keuken. Het interieur is modern en bijzonder goed onderhouden, met een gezellige sfeer, wat je direct een welkom gevoel geeft.
De woning telt twee slaapkamers: een ruime hoofdslaapkamer en een extra kamer flexibel in te richten naar uw wens - of dat nu als slaapkamer, studeerkamer of speelkamer is.De badkamer is recent vernieuwd met een combinatie van een ligbad met douchefunctie , een velux geeft daglicht en natuurlijke verluchting. De tuin is uitgerust met een aangenaam terras en biedt veel potentieel voor tuinieren of voor zomerse barbecues.
Deze knusse en tegelijkertijd moderne woning is perfect voor kleine gezinnen, starters of iedereen die op zoek is naar een rustige maar centraal gelegen plek om "thuis" te komen.
Meer info of graag een bezoek

Get in touch