Huis te koop

* 395000€

4 slaapkamers 170 vierkante meters

Immoweb code : 11369050
Immoweb code : 11369050
*exclusief belastingen

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
170 vierkante meters bewoonbare ruimte
190 vierkante meters grond

Omschrijving

Recente woning met 4 slaapkamers en zonnige tuin gelegen in

Dit betreft een verrassend ruime tweegevelwoning uit 2017, voorzien van alle hedendaags comfort met o.a. zonnepanelen + thuisbatterij.
De woning beschikt over 4 slaapkamers en een aangename zuid georiënteerde tuin van ca. 120m².
De vlotte mobiliteit richting Antwerpen & het Havengebied, het functionele vloerplan en de thuisbatterij zijn slechts enkele van de troeven.
INDELING: Gelijkvloers: Inkomhal met gastentoilet toegang tot zowel woonkamer als doorloop naar berging; Lichte leefruimte (51m²) met veel interactie tot tuin en open keuken; Ruim opgevatte, hedendaagse keuken met eiland en veel kastruimte; Berging aan keuken (eveneens bereikbaar vanuit hal); Aangename, zuid georiënteerde tuin met aangelegd terras. 1e verdieping: 2 slaapkamers op laminaat (15m² & 13m²); Badkamer met inloopdouche, dubbel lavabomeubel en toilet; Linnenkamer voorzien voor aansluiting voor was- en droogmachine.
2e verdieping: 2 slaapkamers op laminaat (13m² & 11m²); Technische berging.
EXTRA: Bouwjaar 2017; Recente zonnepanelen met thuisbatterij; Zonneboiler; CV op aardgas; PVC ramen met dubbele HR beglazing; Conforme elektrische installatie; E peil 58, dateert van voor installatie zonnepanelen en thuisbatterij; Charmant gelegen in de dorpskern van Meerdonk op wandelafstand van alle lokale faciliteiten; Vlotte mobiliteit richting Antwerpen & het Havengebied; In de directe nabijheid van mooi fiets- & wandelzones in het groen.
Wg - Vg - Gvv - Gvkr - Gmo

Neem contact op