House for sale

395000€

4 bedrooms 170 square meters

Immoweb code : 11369050
Immoweb code : 11369050

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
170 square meters livable space
190 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Dit betreft een verrassend ruime tweegevelwoning uit 2017, voorzien van alle hedendaags comfort met o.a. zonnepanelen + thuisbatterij.
De woning beschikt over 4 slaapkamers en een aangename zuid georiënteerde tuin van ca. 120m².
De vlotte mobiliteit richting Antwerpen & het Havengebied, het functionele vloerplan en de thuisbatterij zijn slechts enkele van de troeven.
INDELING: Gelijkvloers: Inkomhal met gastentoilet toegang tot zowel woonkamer als doorloop naar berging; Lichte leefruimte (51m²) met veel interactie tot tuin en open keuken; Ruim opgevatte, hedendaagse keuken met eiland en veel kastruimte; Berging aan keuken (eveneens bereikbaar vanuit hal); Aangename, zuid georiënteerde tuin met aangelegd terras. 1e verdieping: 2 slaapkamers op laminaat (15m² & 13m²); Badkamer met inloopdouche, dubbel lavabomeubel en toilet; Linnenkamer voorzien voor aansluiting voor was- en droogmachine.
2e verdieping: 2 slaapkamers op laminaat (13m² & 11m²); Technische berging.
EXTRA: Bouwjaar 2017; Recente zonnepanelen met thuisbatterij; Zonneboiler; CV op aardgas; PVC ramen met dubbele HR beglazing; Conforme elektrische installatie; E peil 58, dateert van voor installatie zonnepanelen en thuisbatterij; Charmant gelegen in de dorpskern van Meerdonk op wandelafstand van alle lokale faciliteiten; Vlotte mobiliteit richting Antwerpen & het Havengebied; In de directe nabijheid van mooi fiets- & wandelzones in het groen.
Wg - Vg - Gvv -

Get in touch