Huis te koop

239000€

3 slaapkamers 146 vierkante meters

Immoweb code : 11326103
Immoweb code : 11326103

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
146 vierkante meters bewoonbare ruimte
1528 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren woning op een rustig gelegen perceel van 1528m2

Te renoveren woning op een rustig gelegen perceel van 1528m2 te Mol-Rauw.

Verborgen in een rustige, doodlopende straat in Mol-Rauw ligt deze te renoveren woning, vol met mogelijkheden. Gebouwd in 1966, staat dit huis op een riant perceel van 1528 m² en biedt het een woonoppervlakte van 146 m² om naar eigen smaak te moderniseren.

Op het gelijkvloers vinden we een inkomhal die leidt naar de uitnodigende leefruimte met een karakteristieke houtkachel die warmte en sfeer biedt, een aangrenzende keuken, een praktische badkamer en een handige berging. Aan de functionaliteit wordt bijgedragen met een ruime garage, ideaal voor uw voertuig of extra opslag. Het overdekte terras biedt een heerlijke plek voor ontspanning of entertainment,ongeacht het weer.

De eerste verdieping onthult tenslotte drie ruime slaapkamers. De kelder (4x4 meter) biedt extra opbergruimte.

Hoewel het EPC-label F (698 kWh/m²/jaar) een renovatie noodzaakt, is dit juist een kans om dit huis te verduurzamen en te optimaliseren naar hedendaagse normen.

De buitenruimte, met zowel een overdekt terras als een uitgestrekte tuin, biedt een groen toevluchtsoord en potentie voor tuinliefhebbers of gezellige familiebijeenkomsten.

???????*Dit pand is onderworpen aan de renovatie-verplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ht

Neem contact op