Huis te koop

449000€

4 slaapkamers 260 vierkante meters

Immoweb code : 11328796
Immoweb code : 11328796

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
260 vierkante meters bewoonbare ruimte
1195 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime half-open bebouwing met 4 slaapkamers en prachtige tu

De rechterkant van deze charmante, te renoveren villa staat op een perceel van maar liefst 1194m2 en paalt achteraan aan landbouwgrond.
Via de opritlaan kan u naar één van de twee garages rijden, parkeerplaats is er voldoende, ook op de parallel weg rechtover het huis.
U komt binnen via de grote hal met toilet en vestiaire. De living is enorm en heeft een leeshoek, een zitruimte en palend aan de tuin een eetplaats. De tweede eetplaats grenst aan de open keuken. Vandaar kan men weer naar de hal.
Verder is er beneden nog een garage, wasplaats en grote veranda die uitkijkt op de prachtig aangelegde tuin. Op het groot terras aan het tuinhuis/garage kan je genieten van de middag- en avondzon.
Boven zijn er 4 slaapkamers en een badkamer. Via een uittrektrap kan je naar de zolder die voor extra bergruimte zorgt. In totaal is er maar liefst 230m2 bewoonbaar + een tuinhuis/garage van 30m2.
In 2012 is er overgeschakeld naar aardgasverwarming. De ketel kan je in de kelder terugvinden.
De supermarkt, een artsenpraktijk, scholen en andere winkels bevinden zich op wandelafstand.
De 2 'artist impressions' geven een voorbeeld van renovatie.
Ben je op zoek naar veel ruimte en een mooie tuin, op 2 minuten van Deurle en 20 minuten rijden van Gent? Plan je bezoek via Sgravenstraat14.rosseel.be of contacteer An op 0478272544 of via [email protected]
Deze prijs is een richtprijs. De eigenaar behoudt zich het recht voor om ieder bod al dan niet te aanvaarden.

Neem contact op