Huis te koop

425000€

6 slaapkamers 301 vierkante meters

Immoweb code : 11363065
Immoweb code : 11363065

Overzicht

6 slaapkamers
4 badkamers
301 vierkante meters bewoonbare ruimte
3624 vierkante meters grond

Omschrijving

Eigendom grenzend aan een rivier op 36a 24ca land

ERA TOPIMMO presenteert dit eigendom in Warmifontaine (Neufchâteau) : een gelijkvloerse woning en een appartement op de bovenverdieping. De gribd 3624m² omvat een tuin en weide aan de rand van de rivier.
Ideale ligging vlakbij de voorzieningen van Neufchâteau, Libramont, Bertrix en de hoofdwegen.
Het gelijkvloerse huis bestaat uit een hal, lichte woonkamer, veranda, ingerichte keuken, toilet, nachthal, badkamer, 3 slaapkamers (1 met dressing en 1re met een doucheruimte). Groot terras met toegang tot de tuin. Het verhuurde flat  bestaat uit een terras, hal, woonkamer, ingerichte keuken, doucheruimte met toilet, 3 slaapkamers, badkamer, berging en zolderruimte.
In de onderbouw : garage, stookruimte, wasruimte en kelders.
Het voordeel van deze woning ligt in zijn huidige configuratie voor verhuurinvesteringen en zijn capaciteit om te worden aangepast tot een ruimevilla voor een familie: 6 slaapkamers, 2 badkamers en 2 doucheruimtes.
Technische kenmerken: 31 P. Fotovoltaïsch, centrale verwarming op stookolie, PVC ramen met dubbele beglazing, thermodynamische + elektrische boiler, EPB klasse D (huis) en C (flat).
Verkoop onderworpen aan registratierechten. De geadverteerde prijs is een basis voor onderhandeling en is niet bindend voor de verkoper. De verstrekte informatie is indicatief en niet bindend. Bezichtigingen georganiseerd op afspraak door ERA TOPIMMO.

Neem contact op