Huis te koop

599000€

3 slaapkamers 140 vierkante meters

Immoweb code : 11007606
Immoweb code : 11007606

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
140 vierkante meters bewoonbare ruimte
583 vierkante meters grond

Omschrijving

Alleenstaande villa vlakbij de duinen en het Hannecartbos

Deze prachtige alleenstaande villa is idyllisch gelegen in het schilderachtige Mariapark in Oostduinkerke, een betoverende omgeving nabij de majestueuze duinen en het rustgevende Hannecartbos. De villa belichaamt het perfecte evenwicht tussen modern comfort en de serene charme van de natuur.

Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door een inkomhal die leidt naar de warme en uitnodigende leefruimte. De benedenverdieping omvat tevens een aparte keuken, een stijlvolle badkamer en een comfortabele slaapkamer. Een gastvrij toilet completeert het gelijkvloers. De interne lay-out is doordacht ontworpen om een gezinsvriendelijke sfeer te bevorderen, terwijl de grote ramen zorgen voor overvloedig natuurlijk licht en een harmonieuze verbinding met de buitenwereld.

Via de woonruimte heeft u directe toegang tot de zuidwestelijk georiënteerde tuin, die volledig omheind is om privacy en rust te waarborgen. De tuin biedt een oase van groen waar u kunt genieten van ontspannen momenten in de buitenlucht. Een handige garage met een elektrische poort bevindt zich op het terrein, waardoor parkeren veilig en gemakkelijk is.

Op de bovenverdieping van de villa bevinden zich twee ruime slaapkamers, elk met een aangename sfeer en voldoende opbergruimte. Daarnaast is er een eigentijdse douchekamer die de bovenste verdieping van deze villa compleet maakt. Deze woning is ontworpen om een comfortabele en verfijnde levensstijl te bieden, waarbij de nabijheid van de natuurlijke schoonheid v

Neem contact op