Huis te koop

960000€

5 slaapkamers 350 vierkante meters

Immoweb code : 11367016
Immoweb code : 11367016

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
350 vierkante meters bewoonbare ruimte
2910 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Landelijke, energiezuinige woning met vergezicht

U kan deze villa virtueel bezoeken en de documenten downloaden op www.irres.be.
Bijkomende info en bezoeken via Manu op [email protected] of bel 04794 25 31 39.
Deze vrijstaande gezinswoning, inclusief bijgebouw met garages, gelegen op een zuidwestelijk georiënteerd perceel van 29a10 ca, biedt rust en sereniteit aan de rand van de dorpskern. De woning heeft een goede bereikbaarheid via de voornaame invalswegen waaronder de E40 op slechts 6 minuten afstand en het openbaar vervoer met een bushalte en treinstation op wandelafstand. Tevens vindt u scholen, winkels, restaurants en detailzaken in de directe omgeving.
Met een bouwjaar omstreeks 1900 en verscheidene renovaties door de jaren heen, is deze goed onderhouden woning een harmonieus samenspel van rust, charme en moderniteit.
De laatste grote renovatie dateert van 2019 en toen werd het volledige gelijkvloers vernieuwd inclusief de waterleidingen. Daarnaast is er uitgebreide isolatie aanwezig, zoals hoogrendementsglas in alle vensters, een geïsoleerd dak en spouwisolatie (2023) rondom behalve de voorgevel wat resulteert in een energielabel B. De nutsvoorzieningen zijn helemaal up-to-date en voorzien van een conforme elektriciteit, 16 zonnepanelen en een thuisbatterij.
De verwarming wordt verzorgd door een recente stookolie-installatie, terwijl sfeerverwarming wordt geboden door twee inbouwcassettes met hout in de TV-ruimte en eetkamer.
De indeling van de villa is als volgt: Via de eerste inkomhal op het gelijkvloers voorzien

Neem contact op