Huis te koop

549000€

4 slaapkamers 204 vierkante meters

Immoweb code : 11302452
Immoweb code : 11302452

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
204 vierkante meters bewoonbare ruimte
1677 vierkante meters grond

Omschrijving

Authentieke woning gelegen in een rustige straat.

Unieke opportuniteit om te verbouwen aan 6% BTW, met gigantische tuin, fantastische ligging en bijgebouw dat mogelijkheden biedt.

Gelegen in een groene omgeving vlakbij winkels, scholen, crèches, openbaar vervoer, station Heverlee en de oprit van de snelweg.

De woning staat op een prachtig perceel van maar liefst 16a 77ca en geniet van een oostelijke oriëntatie.

Via de ruime inkomhal hebt u toegang tot de kelder, keuken en de lichtrijke leefruimte waar de vele raampartijen zorgen voor een optimale lichtinval. Verder is er nog een doucheruimte en apart toilet. Van hieruit hebt u tevens toegang tot de wasplaats/bergplaats.

Op de eerste verdieping vinden we de nachthal met toegang tot 4 ruime slaapkamers en de badkamer. Ruime zolder via zolderluik.

De aangelegde en omheinde tuin met een zonnige oriëntatie, ideaal om na een zware werkdag tot rust te komen. Deze is voorzien van fruitbomen (pruimen, appelen, kersen,….), een serre en een zeer praktische garage van +- 40 m² met nog een in te richten en makkelijk toegankelijke bovenverdieping. De garage is voorzien van elektriciteit, regen/stadswater. Dit kan tevens de mogelijkheid bieden op kangoeroewonen (zorgfunctie), mits toestemming van de gemeente.

Er is een regenwaterput (3000L) met pomp, dubbele beglazing d.d. 2006.
Verder werd het dak vernieuwd in 2013, de brander in 2019 en is de woonst voorzien van rolluiken (deels elektrisch).

Renovatieplicht van toepassing.

Voor meer informatie: [email protected] of 016 930 200

Neem contact op