Huis te koop

1089000€

4 slaapkamers 355 vierkante meters

Immoweb code : 11182214
Immoweb code : 11182214

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
355 vierkante meters bewoonbare ruimte
11699 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Karaktervolle hoeve gelegen te Pelt op een perceel van 1 hec

CHARMANTE HOEVE OMGEVEN DOOR GROEN
Domein:
Via de oprijlaan komt u terecht op de prachtige binnenkoer. Links van u bevindt zich de woning met hier tegenover een ruime stal. Dit prachtig domein is voorzien van 2 oprijlanen, een ruime stal en 3 weides.
Woning:
U betreedt de woning in een landelijke inkomhal voorzien van een gastentoilet. Vanuit de inkomhal kan u de woonkamer en keuken betreden. De keuken is landelijk ingericht met tijdloze witte volle houten kasten. Als we de leefruimte binnengaan krijgt u meteen een ruimtelijk gevoel. Een verhoog in de woonkamer creëert een speelse dynamiek in de woning. Verder vindt u hier de 1ste ruime slaapkamer met badkamer. Het gelijkvloers beschikt ook nog over een wasplaats en toegang tot de kelder. Eenmaal boven komt u terecht in de nachthal. Deze verdieping is voorzien van 3 slaapkamers, een badkamer en een apart toilet.
Tuin:
De tuin is verzorgd aangelegd en beschikt over een volledig ingerichte bergruimte, met daarlangs gelegene een poolhouse.
Kelder:
De woning is voorzien van een wijnkelder. Verder is er nog een kelderberging waar u via de hal terecht kan.

Opmerkingen:
- Voor alle losstaande bijgebouwen en verharding op het perceel is geen vergunning gekend.
- De woning is gelegen in agrarisch gebied, dus is gekend als zijnde zonevreemd. Grootste troeven van deze woning: Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800

Neem contact op