House for sale

1089000€

4 bedrooms 355 square meters

Immoweb code : 11182214
Immoweb code : 11182214

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
355 square meters livable space
11699 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Appearance property

Sorry, there is no English translation. CHARMANTE HOEVE OMGEVEN DOOR GROEN
Domein:
Via de oprijlaan komt u terecht op de prachtige binnenkoer. Links van u bevindt zich de woning met hier tegenover een ruime stal. Dit prachtig domein is voorzien van 2 oprijlanen, een ruime stal en 3 weides.
Woning:
U betreedt de woning in een landelijke inkomhal voorzien van een gastentoilet. Vanuit de inkomhal kan u de woonkamer en keuken betreden. De keuken is landelijk ingericht met tijdloze witte volle houten kasten. Als we de leefruimte binnengaan krijgt u meteen een ruimtelijk gevoel. Een verhoog in de woonkamer creëert een speelse dynamiek in de woning. Verder vindt u hier de 1ste ruime slaapkamer met badkamer. Het gelijkvloers beschikt ook nog over een wasplaats en toegang tot de kelder. Eenmaal boven komt u terecht in de nachthal. Deze verdieping is voorzien van 3 slaapkamers, een badkamer en een apart toilet.
Tuin:
De tuin is verzorgd aangelegd en beschikt over een volledig ingerichte bergruimte, met daarlangs gelegene een poolhouse.
Kelder:
De woning is voorzien van een wijnkelder. Verder is er nog een kelderberging waar u via de hal terecht kan.

Opmerkingen:
- Voor alle losstaande bijgebouwen en verharding op het perceel is geen vergunning gekend.
- De woning is gelegen in agrarisch gebied, dus is gekend als zijnde zonevreemd. Grootste troeven van deze woning: Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRAT

Get in touch