Huis te koop

* 1600500€

11 slaapkamers

Immoweb code : 11404417
Immoweb code : 11404417
*exclusief belastingen

Overzicht

11 slaapkamers
4 badkamers
964 vierkante meters grond

Omschrijving

Rendabel investeringsproject

Ontdek deze unieke investeringsopportuniteit in het bruisende Puurs Sint-Amands, strategisch gelegen voor een optimaal rendement. Dit exclusieve project omvat 4 residentiële eenheden: 3 comfortabele schakelwoningen en 1 appartement. Dit nieuwbouwproject biedt een moderne leefomgeving, perfect gepositioneerd nabij essentiële voorzieningen zoals winkels, scholen, restaurants en openbaar vervoer, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor toekomstige huurders. Ontdek de troeven:

- Totaalinvestering: doordat dit project in zijn totaliteit in de markt wordt gezet, is het de ideale en zorgeloze totaalinvestering, zonder mede-eigendom.
- Hoog rendementspotentieel: dit project biedt de mogelijkheid om een aantrekkelijk rendement te genereren dankzij de hoge werkgelegenheid en grote huurmarkt in de regio.
- Strategische ligging: gunstig gelegen nabij belangrijke verkeersaders zoals de A12, biedt dit project snelle toegang tot stedelijke centra als Antwerpen en Brussel, wat het aantrekkelijk maakt voor pendelende huurders.
- Flexibele configuratie: elke unit is ontworpen met moderne voorzieningen en aanpasbare afwerkingsmaterialen, waardoor u de units kunt personaliseren volgens de marktvraag, wat de verhuurbaarheid en waarde verhoogt.
- Duurzame technologie: het gebruik van energiezuinige voorzieningen zoals warmtepompen en zonnepanelen, in combinatie met vloerverwarming, zorgt voor lagere operationele kosten en draagt bij aan een groen imago.

Het project omvat: 3 schakelwoningen

Neem contact op