Huis te koop

645000€

4 slaapkamers 337 vierkante meters

Immoweb code : 11336897
Immoweb code : 11336897

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
337 vierkante meters bewoonbare ruimte
1109 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Architecturale open bebouwing in Rotselaar

*Compromis in opmaak*

Temidden van de bosrijke en gegeerde Heikantberg, bevindt zich deze architecturale parel. Gebouwd in 1975 en over de loop der jaren uitstekend onderhouden.

Op het gelijkvloers vinden we de ruime inkomhal met ingemaakte kast en gastentoilet, bureauruimte/slaapkamer, lichtrijke leefruimte met open haard en bovenliggende vide, aangename veranda, aparte keuken en bergruimte.

Op de eerste verdieping vinden we een fantastische bureauruimte die uitkijkt over de leefruimte via de vide, aparte WC, 3 zeer ruime slaapkamers en luxueuze badkamer met inloopdouche, comfortabel bad en dubbele lavabo.

Via een valladder komen we dan op de zolderruimte die vandaag is ingericht als bibliotheek. Een extra slaapkamer is hier mogelijk en in de naastliggende zolderruimte is ook potentieel voor extra ruimte.

De woning wordt verwarmd op stookolie met hete lucht en een lucht-lucht warmtepomp. Alle ramen werden vervangen (2018) mét zonnewering. De veranda dateert van 2019, wanneer de buitengevel werd gerenoveerd.

Het perceel van meer dan 11 are is zeer rustig gelegen en toch relatief dicht bij scholen, winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen.

De uniekheid van deze woning kan u alleen bij een bezoek ervaren.

Renovatieplicht van toepassing.

Neem contact op