Huis te koop

* 425000€

4 slaapkamers 180 vierkante meters

Immoweb code : 11049644
Immoweb code : 11049644
*exclusief belastingen

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
180 vierkante meters bewoonbare ruimte
486 vierkante meters grond

Omschrijving

Moderne BEN-woningen op een ruim perceel

Deze zeer ruime HOB woningen op een perceel van 486 en 516m2 hebben een strakke architectuur met een grote tuin. De locatie is rustig gelegen aan de rand van het centrum van Ruiselede met verbindingen naar nabijgelegen steden Tielt, Brugge & Gent.

De indeling van de woningen is als volgt: inkomhal met gastentoilet, lichtrijke leefruimte (50 m2 – keuken, eethoek, zithoek) met grote glaspartij die zicht en toegang tot de tuin biedt. Op het gelijkvloers is er verder een berging. Op de eerste verdieping bevinden zich respectievelijk 3 slpks + dressing of 4 slpks, de badkamer (inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel), een apart toilet en een 2de berging. De tweede verdieping biedt ruimte voor een bijkomende (master)bedroom (24m2) en een 3de berging.

De woningen worden volledig afgewerkt opgeleverd en dit met hoogkwalitatieve materialen en met oog voor duurzaamheid en energiezuinigheid. Getuige hiervan de vloerverwarming (en -koeling) aangestuurd door een warmtepompsysteem, de zonnepanelen en het ventilatiesysteem D. Dit resulteert in een E-peil < 10.

De bouw bevindt zich momenteel in de beginfase zodat de materialen voor de binnen afwerking vrij gekozen kunnen worden.

De prijs is afgewerkt incl. carport, aanleg buitenomgeving (terras, tuin, oprit). Ook een plateau voor een tuinberging is voorzien. De prijzen zijn excl. BTW voor de constructie en registratierechten voor de grond.

Rechtse woning 425.000 €
Linkse woning 435.000

Verkooplastenboek te verkrijgen via Sam

Neem contact op