Huis te koop

1470000€

19 slaapkamers 943 vierkante meters

Immoweb code : 10901347
Immoweb code : 10901347

Overzicht

19 slaapkamers
7 badkamers
943 vierkante meters bewoonbare ruimte
6199 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Exclusief gebouwencomplex in Amelscheid, gemeente St.Vith -

In het schilderachtige landschap van Amelscheid, gelegen in de charmante gemeente St.Vith, presenteren wij u een prachtig gebouwencomplex dat niet alleen bekoort door zijn royale samenstelling, maar vooral door zijn locatie.
Unieke kenmerken:
Uitgestrektheid & vrijheid:
op een indrukwekkend perceel van 6.199m² opent zich een onvergelijkbare uitgestrektheid voor je. Geniet elke dag van het voorrecht om midden in de ongerepte natuur te wonen en toch de luxe van gecultiveerd leven te ervaren.
Een verscheidenheid aan woonopties:
Het complex heeft in totaal 7 waardevolle wooneenheden. Als privéwoning, als beleggingsobject of een combinatie van beide - hier zijn talloze mogelijkheden.
Vakantiewoning van een klasse apart:
Als bijzonder hoogtepunt biedt het complex een ruime vakantiewoning die plaats biedt aan maximaal 16 personen. Of het nu voor familiefeesten, bedrijfsevenementen of ontspannen weekenden met vrienden is - deze eenheid belooft onvergetelijke momenten.
Puur natuur & moderne voorzieningen:
Het gebouwencomplex in Amelscheid combineert het beste van twee werelden. Het is je toevluchtsoord uit de drukte van alledag zonder dat je hedendaagse voorzieningen hoeft op te offeren. Het gefluister van de wind, het getjilp van de vogels en het onbelemmerde verre uitzicht bieden de ideale setting voor een leven in balans en harmonie.
Conclusie:
Als privéverblijf, als investering of als combinatie - dit

Neem contact op