Huis te koop

349000€

3 slaapkamers 205 vierkante meters

Immoweb code : 11193053
Immoweb code : 11193053

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
205 vierkante meters bewoonbare ruimte
219 vierkante meters grond

Omschrijving

Solide woning in centrum Schepdaal

Deze leuke woning (205m²) ligt in hartje Schepdaal.

Gemakkelijk parkeren in deze straat is het zeker niet, maar dat is geen probleem voor jou: de woning komt met een inpandige garage en links ligt een handige oprit tot aan de tuin. Je auto stallen kan je dus op de oprit indien je de garage als extra opbergruimte/fietsenstalling wenst te gebruiken. Hoe dan ook: aan opslagruimte geen gebrek want achter de garage ligt nog een provisie- en stookruimte.

De constructie dateert van ’59 en komt met een krachtige betonstructuur. De ideale basis voor zij die naar hartenlust willen verbouwen, opnieuw inrichten en er zo volledig hun zin mee doen.

De woning is in de hoogte gebouwd: leven en koken doet je op ’t eerste, maar anders dan bij de meeste bel-etages heb je van hieruit meteen toegang tot de tuin. Een schattig omheind tuintje zonder inkijk én met zuidoost oriëntatie.

De 2de verdieping beschikt over 2 ruime slaapkamers van elk 18m², een 3de ietwat kleinere kamer (7,5m²) en de badkamer. De zolder (21m²) kan opnieuw handig benut worden als stockage of - mits het ophogen van het dak en de nodige vergunning - als extra kamers. Bovendien kan de woning nog worden uitgebreid aan de linkerzijde.

De woning wordt verwarmd met een gasketel. Er geldt een renovatieplicht (EPC) voor dit pand.

Zoals we je eerder al vertelden heeft deze woning wel wat opfrissing nodig alvorens je je tandenborstel kan verhuizen. Maar met een beetje liefde krijg je snel veel resultaat.

Neem contact op