Huis te koop

534000€

3 slaapkamers 198 vierkante meters

Immoweb code : 11368006
Immoweb code : 11368006

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
198 vierkante meters bewoonbare ruimte
505 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 30/09/2024

Omschrijving

Energiezuinige instapklare eengezinswoning met tuin

Deze woning, uitstekend gelegen in een autoluwe straat te Onze-Lieve-Vrouw-Waver, bevindt zich in een leuke wijk op wandelafstand van kleuter-, basis-, en middelbare school, scouts, sporthal, voetbal, speelpleintje, buurtwinkels en supermarkt.

U betreedt de energiezuinige woning via de inkom met gastentoilet. Een glazen deur geeft toegang tot het hart van de woning. De leefruimte, die geniet van veel lichtinval, bestaat uit een ruime eetkamer, salon, binnenterras en gameroom, met aansluitende bureau.
De half-open keuken met zicht op de tuin is zeer functioneel en uiterst kwalitatief ingericht met hogedrukstoomoven, oven, combi-oven, warmhoudlades en Quooker-kraan.
Een plafondhoog alu schuifraam, dat nagenoeg volledig verdwijnt in de muur, verbindt de woning met terras en tuin, die ZW georiënteerd is en beschikt over een tuinhuis en kippenren. De tuin is achteraan omsloten door een hardhouten schutting die voor de nodige privacy zorgt.
De nachthal op het 1e niveau geeft toegang tot 3 slaapkamers, toilet, functionele opbergruimte en badkamer met dubbele lavabo, ligbad met geïntegreerde douche met douchescherm.De master bedroom en 1 van de slaapkamers zijn voorzien van ingewerkte maatkasten en airco-warmtepomp. Een luik geeft toegang tot een opberg-zolder.
De garage is uitgerust met elektrische poort en ruime ingemaakte hoge kasten. Aansluitend is er een wasplaats met aansluiting voor wasmachine en droogkast.
Naast de woning vindt u een functionele Velo-Boxx Pro voor 5 fietsen.

Neem contact op