Huis te koop

375000€

4 slaapkamers

Immoweb code : 11405808
Immoweb code : 11405808

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
455 vierkante meters grond

Omschrijving

Half open bebouwing met tuin, garage en 4 slks

KIJKDAG 7 JUNI 2024 NA afspraak STARTPRIJS 375000 Deze woning is gelegen in een mooie
kindvriendelijke buurt te Sint-Kruis, en is ideaal voor wie op zoek is naar een ruime half open bebouwing met tuin en garage. De woning beschikt over 4 slaapkamers en 1badkamers ,douchekamer, waardoor er voldoende ruimte is voor een gezin.

De woning is gebouwd in 1991 en heeft een oppervlakte van 455 vierkante meter. De tuin is georiënteerd op het zuidoosten, waardoor u de hele dag van de zon kunt genieten. Daarnaast zijn er 2 parkeerplaatsen beschikbaar.

De woning is goed onderhouden en heeft een praktische indeling. De ruime woonkamer biedt voldoende plaats voor een gezellige zithoek en eethoek. De keuken is voorzien van alle nodige apparatuur en heeft directe toegang tot de tuin, waardoor u in de zomer eenvoudig buiten kunt eten. naast de keuken is er een ruime berging, garage , douche kamer , en een wasplaats,

Op de eerste verdieping bevinden zich de 4 slaapkamers en de 1 badkamer. De slaapkamers zijn ruim en licht, en bieden voldoende plaats voor een tweepersoonsbed en kasten. De badkamers zijn modern en voorzien van een bad of douche, wastafel en toilet.

Kortom, deze woning is ideaal voor wie op zoek is naar een ruime en goed onderhouden half open bebouwing met een prachtige tuin en garage. Met 4 slaapkamers en 2 badkamers is er voldoende ruimte voor een gezin, en de ligging in Sint-Kruis maakt het een ideale uitvalsbasis voor wie graag in een rustige omgeving wil wonen.

Neem contact op