Huis te koop

345000€

4 slaapkamers 190 vierkante meters

Immoweb code : 10809474
Immoweb code : 10809474

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
190 vierkante meters bewoonbare ruimte
391 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante villa met 4 slpkrs, garage en tuin in Letterhoutem

In Letterhoutem, nabij het centrum van Sint-Lievens-Houtem, treffen we deze charmante open bebouwing op een perceel van 3a91ca. Leuke ligging in het groen, ook vlot richting Erpe-Mere en E40.

Op het gelijkvloers treffen we een inkomhal, bureelruimte (of slaapkamer), leefruimte met salon en eetplaats, moderne uitgeruste keuken met toegang tot de kelder. In het nieuwbouwgedeelte een ruime berging met wasplaats en een apart gastentoilet. Leidingen voor een 2e badkamer zijn ook reeds voorzien. Het schuifraam in de keuken geeft toegang tot een gezellig terras.

Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers, toilet met handwasbakje en een badkamer met ligbad, douchecabine én lavabomeubel. De zolder wordt vandaag niet echt gebruikt, maar mits plaatsen van een trap is dit een handige extra ruimte. Momenteel is er reeds zoldervloerisolatie voorzien.

Verder beschikt de woonst nog over een droge kelder en een afzonderlijke garage. Naast de woning is een oprit voor minstens 2 wagens met toegang tot de garage. De tuin is gezellig ingedeeld en goed georiënteerd!

De woning onderging doorheen de jaren al heel wat zichtbare renovatiewerken (schrijnwerk, keuken, vloer, ...) weliswaar met het behoud van het originele karakter. De woning werd uitgebreid met een moderne achterbouw. De woonst wordt centraal verwarmd op gas, is zeer solide gebouwd (betonnen gewelven) en is overal voorzien van dubbel glas, alsook van 10 zonnepanelen.

Word jij de nieuwe eigenaar van deze charmante woning? Bel dan …

Neem contact op