Huis te koop

* 995000€

3 slaapkamers 180 vierkante meters

Immoweb code : 11215637
Immoweb code : 11215637
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
180 vierkante meters bewoonbare ruimte
155 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige dorpswoning van ABS bouwteam

Dit kleinschalige woonerf in het hart van Sint-Martens-Latem is het resultaat van een architecturaal vastgoedproject van ABS. Dit betreffen zes hoogwaardige woningen die de perfecte combinatie vormen tussen een traditionele architectuur en moderne technieken. Het privatieve karakter van Het Latem Hof creëert een serene sfeer in een groene omgeving.
Naast de woningen an sich is er duidelijk nagedacht over de aankleding van de gemeenschappelijk delen. Zo zijn de wandelpaden mooi voorzien langs de woningen en de garages. Vervolgens lopen deze door naar het gezamelijke deel van de tuin. Een wadi in de tuin vangt het overtollige regenwater op en zorgt ervoor dat het water langzaam in de bodem sijpelt. Het ecologische aspect werd dus ook in rekening gebracht.

De woning die wij aanbieden is perfect onderverdeeld. Het gelijkvloers bestaat uit inkom met gastentoilet, waarna men meteen de leefruimte met open keuken betreedt. De lichtinval komt hier meteen tot z'n recht. De open keuken geniet enerzijds van een heel ruime aansluitende berging, anderzijds is hier een zalige connectie met de privatieve tuin. Ook de kwalitatieve toestellen en de kastruimte zorgen voor een praktische flow.

De eerste verdieping bestaat uit een master bedroom, badkamer met ligbad en een apart toilet. Vervolgens zijn er nog twee ruime slaapkamers met middenin een douchekamer. Deze is vanuit beide kamers toegankelijk. Een ideale oplossing om bijvoorbeeld twee kinderkamers te voorzien.
Verder is ook de zolderv

Neem contact op