Huis te koop

360000€

3 slaapkamers 135 vierkante meters

Immoweb code : 11306809
Immoweb code : 11306809

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
135 vierkante meters bewoonbare ruimte
143 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare woning met 3 SLK en stadstuintje

Deze TOTAAL gerenoveerde woning bevindt zich nabij het centrum van Sint-Niklaas met haar bruisende Grote Markt, het levendig stadspark en tal van andere voorzieningen zoals het Waasland Shopping center. Evenwel is de woning rustig gelegen in een verkeersarme groene woonwijk met centraal een lagere school en daarmee perfect voor gezinnen met jonge kinderen. Via de nabije invalswegen bereikt u op minder dan 3km de E17 richting Gent of Antwerpen en het station van Sint-Niklaas.
Deze eigendom behaalt een mooie Mobiscore van 9.2/10.

De woning onderging in 2019 een totaalrenovatie waarbij aandacht werd gegeven aan het plaatsen van nieuwe draagvloeren, het vernieuwen van ramen en deuren, bepleistering, dak - en muurisolatie, CV op aardgas, airco, zonnepanelen... enz.

De woning omvat een inkomhal met gastentoilet en vestiaire, een lichtrijke leefruimte met centraal de volledig uitgeruste keuken, een berging/wasplaats en bovendien een groot schuifraam dat toegang biedt tot het ruime terras.

Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers, een badkamer met dubbele wastafel, ruime inloopdouche en een elektrische wandradiator met boost-functie voor optimaal comfort na het douchen. CV op aardgas is overal aanwezig.
In de nachthal bevinden zich ingemaakte kasten, een apart toilet en een airco-unit.

Via een vaste trap bereik je de tweede verdieping waarop zich nog een ruime slaapkamer bevindt. Ook hier werd airco voorzien. De 4 dakvlakramen zorgen voor voldoende licht en luch…

Neem contact op