Huis te koop

479000€

3 slaapkamers 345 vierkante meters

Immoweb code : 11305111
Immoweb code : 11305111

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
345 vierkante meters bewoonbare ruimte
722 vierkante meters grond

Omschrijving

Landelijke woning met 3 kamers en ruime zolder

Op wandelafstand van het centrum van Vlezenbeek vind je deze landelijk gelegen bungalow. De woning uit 1981 werd steeds goed onderhouden door de eerste eigenaars, maar heeft een grondige opfrissing nodig.

De woning betreed je via de grote inkomhal met gastentoilet en vestiaire. De deur rechts brengt je naar de leefruimte, lichtrijk dankzij de grote raampartijen rondom. Centraal in de woning ligt de keuken met praktisch berging, handig voor de machines of als voorraadkamer. Achteraan ligt de aangename veranda die bereikbaar is zowel via de leefruimte als via de keuken, ideaal voor het zondags ontbijt.

De tuin ligt rond de woning, maar het beste stukje is ongetwijfeld achteraan: zuidoost georiënteerd en een open zicht op de fruitbomen van de buur of het naastgelegen weiland. Het begrip “landelijk” krijgt hier een duidelijke betekenis.

De woning is momenteel ingericht als bungalow: naast het leefgedeelte bevinden zich op het gelijkvloers een grote slaapkamer, twee kleinere kamers en een badkamer met ligbad en een tweede toilet. Volstaat dat niet voor jou? Dan is er nog de ruime inrichtbare zolder van maar liefst 89m².

Parkeren doe je in de ruime garage of op de staanplaats voor de woning. Voorts is de woning deels onderkelderd (48m²).

De woning is voorzien van rolluiken en een regenwaterput. De ketel werd vervangen in 2014 en door de EPC D is er geen renovatieverplichting van toepassing.

Benieuwd naar meer? Contacteer ons op 02/569 74 14.

Neem contact op