Huis te koop

1 slaapkamer 90 vierkante meters

Immoweb code : 7989414

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
90 vierkante meters bewoonbare ruimte
90 vierkante meters grond

Omschrijving

Starterswoning met tuintje op een centrale toplocatie

Starterswoning/ dorpswoning in een kleinschalig nieuwbouwproject gelegen op de Markt van Ternat.

De woning omvat op het gelijkvloers een inkomhal met trap,vestiaire en toilet, een ruime leefruimte met eetplaats en een ingerichte keuken. Daarnaast geniet u ook van uw eigen tuin met terras.

Op de eerste verdieping kan u de grote slaapkamer en een badkamer met aansluiting voor was-/droogmachine terugvinden. Tot slot beschikt de eerste verdieping ook over een ruime berging die eventueel ook dienst kan doen als speel/werk/studie- kamer. 

In de gehele woning geniet u dankzij de vele glaspartijen van veel natuurlijke lichtinval...De bouwheer hecht veel belang aan het gebruik van duurzame materialen met als gevolg uitstekende isolatie en e nergienormen die zorgen voor een minimum aan verbruik. 

Te voet of met de fiets naar de winkel en dus geen file als dagelijkse beslommering. Wanneer u verder weg wilt: de bus stopt vlakbij en het treinstation is op 5 minuten wandelen van bij je thuis. (Klein)kinderen kunnen te voet naar school, dus geen zenuwslopend over en weer gerij met de wagen. Vanaf u appartement bent u ook slechts een zucht verwijderd van de wekelijkse markt op donderdag.

Neem zeker ook een kijkje op de projectwebsite ! 
http://www.residentie-dehertog.info 

Neem contact op