Huis te koop

355000€

3 slaapkamers 115 vierkante meters

Immoweb code : 11065834
Immoweb code : 11065834

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
115 vierkante meters bewoonbare ruimte
130 vierkante meters grond

Omschrijving

Bent u op zoek naar een leuk gelegen starterswoning of goede investering in Tervuren? Zoek niet verder, wij bieden u volgende te renoveren woning met 3 slaapkamers aan in het centrum van Tervuren. Totaal bewoonbare oppervlakte: +/- 115 m² (inclusief kelder en bijbouw).

Indeling woning: Inkom direct naar de living met tegelvloer (14,5m²), ruime eetkamer (13,5m²) met lichtinval, geïnstalleerde keuken aanwezig met kookplaat op gas, dampkap, oven en vaatwasser. Badkamer (5m²) aanwezig achter de keuken met inloopdouche, lavabo en apart toilet.

Eerste verdiep: toilet (2m²), nachthal (5m²), slaapkamer 1 ( 15m²) met houten vloer, slaapkamer 2 (10m²) aan de voorzijde van de woning.
Zolder: slaapkamer 3 (22m²) met veluxen en houten vloer.

Woning is onderkelderd (10m²). Er is een bijbouw (15m²) waar de aansluitingen zijn voor wasmachine en droogkast en verwarming op gas. Huis beschikt over een kleine parkeerplaats te bereiken via inrit wijngaardstraat.

Fantastische ligging nabij alle winkels, scholen, supermarkten en park van Tervuren. Goede verbinding met openbaar vervoer en ring rond Brussel (tram, De lijn etc).

Renovatieverplichting: Score F , 5 jaar na akte minimaal score D behalen.

Terreinscore en gebouwscore C, geen risicozone voor overstromingen.

Bezoeken op afspraak.
Bezoek de Ifac Service website voor meer info en foto's: £PandLink£

Renovatieplicht: ja

Neem contact op