Huis te koop

3 slaapkamers 154 vierkante meters

Immoweb code : 11279476
Immoweb code : 11279476

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
154 vierkante meters bewoonbare ruimte
339 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 15/08/2024

Omschrijving

Gezellige gezinswoning met 2-3 slaapkamers, garage en tuin

VOLZET !! Gelieve niet meer te bellen noch e-mails te sturen. Het bezoek weekend is volledig volzet. Gelieve de rust van de bewoners te respecteren.

Deze charmante gezinswoning is ideaal voor enthousiaste starters die geen grootschalige renovaties willen en staat klaar om opgefrist te worden. Aangezien er geen dakisolatie aanwezig is, heeft deze woning een label E gekregen. Het volstaat echter om de zolder van binnen te isoleren (tegen een relatief kleine kost) om zodoende te voldoen aan de renovatieplicht.
Op de gelijkvloers vinden we een gezellige living, opgedeeld in een eetplaats en een zitruimte met toegang tot een grote Z-gerichte, volledig afgesloten tuin en terras. De keuken bevindt zich vooraan de woning en kan een upgrade gebruiken. Voorts is er een gastentoilet met lavabo in de inkomhal.
Via de leefruimte achteraan kan men rechtstreeks naar de (verwarmde) garage. Men zou nog kunnen opteren om deze (deels) te integreren in de living.
Op de 1ste verdieping zijn er 2 slaapkamers, een dressing en badkamer. De zolder van +/- 20m² is momenteel enkel te betreden via een luik maar mits installatie van een vaste trap zou men hier nog een bijkomende mooie 3de slaapkamer kunnen maken.
Een bijkomend voordeel van deze woning is de onderkeldering die een overvloed aan extra ruimte biedt.
Gelegen in een rustige woonwijk, vlakbij verschillende tram- en bushaltes, het Koninklijk Atheneum van Tervuren en op wandelafstand van het centrum Tervuren.

Neem contact op