Huis te koop

469000€

2 slaapkamers 124 vierkante meters

Immoweb code : 11374175
Immoweb code : 11374175

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
124 vierkante meters bewoonbare ruimte
730 vierkante meters grond

Omschrijving

Goed onderhouden villa met 2 slp op perceel van 730m

Bent u op zoek naar een mooie en vooral lichtrijke woning in Tervuren? Zoek dan niet verder! Deze charmante villa in bungalow-stijl ligt in een verkaveling met achteraan toegang tot de Afrikalaan. Een mooie oprit verwelkomt u en biedt plaats aan minstens 2 wagens.
Indeling: inkomhal met vestiaire en toilet. De leefruimte omvat de volledige breedte van de woning waardoor men doorheen de dag steeds veel lichtinval heeft. Zo heeft men deze ruimte ingedeeld in een eetruimte enerzijds en een zitruimte met apart bureel anderzijds. De open keuken is volledig geïnstalleerd met vaatwasmachine, keramisch kookvuur, oven, dubbele spoelbak en dampkap, tevens voldoende kastruimte. Aan de ene kant is er een groot schuifraam naar een ZW gericht terras van +/- 15m², terwijl er zich aan de NO kant een (verwarmd) veranda bevindt. Het EPC zou men kunnen verbeteren door de beglazing in deze veranda te vernieuwen. Achteraan zijn er 2 slaapkamers, een badkamer en nog een 3de ruimte welke nu als bergruimte wordt gebruikt. De badkamer werd vernieuwd met ligbad, inloopdouche, brede lavabo en een 2de toilet. Tevens is er de grote zolder (via luik) voor extra opbergplaats en waar een goede condenserende gasketel CE, HR-top werd geplaatst.
Achter de woning bevindt er zich nog een grote werkplaats / atelier / garage. Steeds zeer goed onderhouden en volgroeide aangelegde tuin.
Bezoekdagen: za 25/05 en zo 26/05
Afspraken via [email protected] of 0467 02 21 01

Neem contact op