Huis te koop

389000€

2 slaapkamers 140 vierkante meters

Immoweb code : 11364497
Immoweb code : 11364497

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
140 vierkante meters bewoonbare ruimte
1579 vierkante meters grond

Omschrijving

Woning op een perceel van 15a80ca met paardenfaciliteiten/ h

Woning op een perceel van 15a80ca met paardenfaciliteiten/ hangaar

Deze gelijkvloerse halfopen woning biedt comfortabel wonen en uitgebreide faciliteiten voor paardenliefhebbers. Met een volledig uitgeruste keuken, een ruime living met naadloze overgang naar een veranda, geniet u van het praktische binnen- en buitenleven. Er zijn twee bergingen aanwezig waar alle aansluitingen voorzien zijn. De woning heeft twee afgewerkte slaapkamers en een comfortabele badkamer met bad en een douche apart.
De woning heeft drie airconditioning units, een kleine sauna in de tweede slaapkamer en zonnepanelen met een batterij voor duurzame energie. De woning wordt efficiënt verwarmd met stookolie en een warmtepomp, wat resulteert in een zeer gunstige EPC.

Buiten vinden we een paardenweide met drie stallen en een hangaar. De woning is gunstig gelegen op de verbindingsweg tussen Laakdal, Diest en Tessenderlo. Hierdoor biedt deze woning een ideale thuis voor een uitstekende bereikbaarheid naar omliggende steden en gemeenten, terwijl u toch geniet van de rust en privacy op een ruim perceel.
De ramen van de woning zijn vervangen in 2019 met dubbel glas en de elektriciteit is AREI-conform. De woning is energiezuinig, wat blijkt uit het gunstig EPC van 277 kWh/m² jaar (EPC C label).

Pluspunten:
- Zonnepanelen met batterij
- Warmtepomp
- Toegang tot het bos via de achterpoort
- Geregistreerde paardenstallen horseID
- Paardenfaciliteiten kunnen omget

Neem contact op