Huis te koop

* 337000€

3 slaapkamers 155 vierkante meters

Immoweb code : 10084397
Immoweb code : 10084397
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
155 vierkante meters bewoonbare ruimte
145 vierkante meters grond

Omschrijving

Duurzame woning te koop in het landelijke Tiegem

Groen en gezellig, twee termen om het dorp waar je straks gaat wonen te omschrijven. Tiegem is een idyllische deelgemeente van Anzegem, gelegen tussen Kortrijk en Oudenaarde, in een schitterende streek waar wandelaars en fietsers graag hun hart ophalen. En waar het dan ook leuk wonen is.

Hertog van Brabant is gesitueerd recht tegenover het plaatselijke schooltje en de kerk even verderop. Op het dorpsplein zorgen lokale handelaars voor aangename levendigheid. Voor groen hoef je maar buiten te stappen. Om de hoek (richting Tiegemberg) vind je het Sint-Arnolduspark, waar jong en oud zich kan uitleven op speelterreinen en wandelpaden.

De 6 woningen van het project hebben telkens 3 slaapkamers, een eigen garage in de woning en een afgesloten tuin die achteraan toegankelijk is.

Geniet van extra voordelen

Eribo staat garant voor duurzame kwaliteit. De woningen worden in detail afgewerkt met hoogwaardige materialen en de nieuwste technieken en voldoen aan de hedendaagse comforteisen, met veel aandacht voor thermische en akoestische isolatie. Alle woningen zijn voorzien van een warmtepomp en PV-panelen op het dak. Het E-peil bedraagt maximaal 16, wat beter is dan de norm. Daardoor kan je ook een korting van maar liefst 100% verkrijgen gedurende 5 jaar op de onroerende voorheffing!

We begeleiden je bij je keuzes

Wil je aanpassingen op vlak van indeling en afwerking? Dat kan. We begeleiden je graag van plan tot oplevering, vergezellen je tijdens je bezoeken aan de verschillend

Dit pand maakt deel uit van het project Woningen Hertog van Brabant

Neem contact op