Huis te koop

339000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 11331442
Immoweb code : 11331442

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
425 vierkante meters grond

Omschrijving

Unieke, sfeervolle gezinswoning met zwembad!

Unieke, sfeervolle gezinswoning met een instant vakantiegevoel en dit super rustig gelegen in een doodlopende straat in Nerem én met aan de voorkant uitzicht op het prachtige kasteel. Deze woning heeft 2 ruime en 1 kleinere slaapkamer, een gezellige leefruimte en een fantastisch aangelegde tuin met weinig onderhoud! In de tuin waant men zich helemaal in het zuiden en kan er in alle privacy genoten worden van de zon, de rust en het zalige zwembad. Het perceel is helemaal omheind, heeft een ZO-oriëntatie en als toegang een prachtige elektrische poort.

Ook de ligging is top, in het rustige en groene Nerem, super rustig met de vogels letterlijk op de achtergrond. En met de lokale eetzaken op het gezellige plein op amper 2 minuten wandelen, maar toch ook goed bereikbaar met de opritten van de autosnelwegen op slechts 5 km.

Verder beschikt de woning in het huis zelf nog over een kelder en een zolder. Ook is er een groot bijgebouw met een inpandige garage met sectionale poort en nog een extra zolder met vaste trap, ideaal als berging.

INDELING
GELIJKVLOER
Inkomhal met apart toilet, trap naar het verdiep, gezellige leefruimte met zithoek, volledig geïnstalleerde keuken met toegang naar het terras.

VERDIEPING 1
Nachthal met toegang naar de 3 slaapkamers, waarvan de 2 grote slaapkamers met ingebouwde kasten, badkamer met enkele lavabo, douchecabine en toilet.

Bent u op zoek naar een unieke, sfeervolle woning met fantastische tuin met zwembad en dit zeer ...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op