Huis te koop

* 484500€

3 slaapkamers 175 vierkante meters

Immoweb code : 10964818
Immoweb code : 10964818
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
175 vierkante meters bewoonbare ruimte
973 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime halfopen bebouwing met landelijke verzichten te Torho

Te Torhout nabij het kasteeldomein van Wijnendale vinden we langs de Oostendestraat ter hoogte van nummer 360 deze nieuwe verkaveling bestaande uit 2 loten voor halfopen bebouwing terug. Deze loten worden gekenmerkt door hun topligging nabij het centrum van Torhout en hun goeie bereikbaarheid vanuit Torhout, Oostende, Gistel, Ichtegem, …. Een absolute meerwaarde bij deze verkaveling is hun zuidelijke oriëntatie en hun groene verzichten achteraan.

Torhout vandaag meer en meer gekend als een bruisende en levende stad waar het aangenaam vertoeven is. Torhout combineert namelijk het bruisende stadsleven met het rustige karakter van het leven in een groene omgeving, hiervan zijn de mooie bossen zoals Groenhove bos en de kasteendomeinen van Wijnendale en d’Aertrycke stille getuigen van.

Torhout biedt zijn inwoners en bezoekers een levendig stadscentrum aan met tal van winkels, restaurants en menigte andere ontspanningsmogelijkheden Dit levendig stadcentrum bevindt zich op zo’n 2 kilometer van de site.
De site zelf is tevens gemakkelijk te bereiken via het openbaar vervoer met een directe busverbinding tussen Torhout - Oostende (lijn 51) en tussen Diksmuide – Torhout – Aartrijke (lijn 64) op 20 meter van de site.

Deze ruime halfopen bebouwing met lotnummer 1B ligt op een perceel van 973 m², waarvan zo'n 96,26 m² bebouwd. Deze woning heeft een bewoonbare oppervlakte van zo'n 175,20 m². Deze woning bestaat op de gelijkvloerse verdieping uit een inkomhal met apart toilet, een ruim

Dit pand maakt deel uit van het project Oostendestraat 360 Torhout

Neem contact op