House for sale

* 484500€

3 bedrooms 175 square meters

Immoweb code : 10964818
Immoweb code : 10964818
*excluding taxes

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
175 square meters livable space
973 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Te Torhout nabij het kasteeldomein van Wijnendale vinden we langs de Oostendestraat ter hoogte van nummer 360 deze nieuwe verkaveling bestaande uit 2 loten voor halfopen bebouwing terug. Deze loten worden gekenmerkt door hun topligging nabij het centrum van Torhout en hun goeie bereikbaarheid vanuit Torhout, Oostende, Gistel, Ichtegem, …. Een absolute meerwaarde bij deze verkaveling is hun zuidelijke oriëntatie en hun groene verzichten achteraan.

Torhout vandaag meer en meer gekend als een bruisende en levende stad waar het aangenaam vertoeven is. Torhout combineert namelijk het bruisende stadsleven met het rustige karakter van het leven in een groene omgeving, hiervan zijn de mooie bossen zoals Groenhove bos en de kasteendomeinen van Wijnendale en d’Aertrycke stille getuigen van.

Torhout biedt zijn inwoners en bezoekers een levendig stadscentrum aan met tal van winkels, restaurants en menigte andere ontspanningsmogelijkheden Dit levendig stadcentrum bevindt zich op zo’n 2 kilometer van de site.
De site zelf is tevens gemakkelijk te bereiken via het openbaar vervoer met een directe busverbinding tussen Torhout - Oostende (lijn 51) en tussen Diksmuide – Torhout – Aartrijke (lijn 64) op 20 meter van de site.

Deze ruime halfopen bebouwing met lotnummer 1B ligt op een perceel van 973 m², waarvan zo'n 96,26 m² bebouwd. Deze woning heeft een bewoonbare oppervlakte van zo'n 175,20 m². Deze woning bestaat op de gelijkvloerse verdieping uit een inkomhal met apart toilet, een ruim

This property is part of the project Oostendestraat 360 Torhout

Get in touch