Huis te koop

299000€

3 slaapkamers 205 vierkante meters

Immoweb code : 10834705
Immoweb code : 10834705

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
205 vierkante meters bewoonbare ruimte
80 vierkante meters grond

Omschrijving

Handelshuis

Commerciële ruimte met bovengelegen duplexappartement voorzien van private inkom. De commerciële ruimte is momenteel ingericht als café met eigen ingang en werd in 2021 opgefrist.Het appartement werd gerenoveerd en is mits enkele nodige afwerkingen meteen bewoonbaar. Het gebouw zou (mits het bekomen van een vergunning) omgevormd kunnen worden tot ééngezinswoning of naar een handelszaak van andere aard (kantoor, schoonheidssalon, ...).

TECHNICITEITEN: het gebouw beschikt over twee gasmeters en elektriciteitsmeters (waarvan één van elk nog verzegeld). Er is één watermeter aanwezig (met waterverzachter). Voor de elektriciteit werden conforme keuringen afgeleverd. De verwarmingsketels werden recentelijk vernieuwd. INDELING
Gelijkvloers: handelsruimte (café) met toiletten, berging, private inkomhal appartement. Eerste verdieping: hal, badkamer met (douche)bad en toilet, ingerichte keuken met eetkamer, woonkamer waarvan een gedeelte genuttigd als slaapkamer en traphal. Tweede verdieping (zolder): overloop, 2 slaapkamers en dressing/berging/slaapkamer.

EPC gelijkvloers: label B.

EPC appartement: label E (er werd geen rekening gehouden met geplaatste isolatie in het dak).

Neem contact op